BABYSALMESANG

"Min lille pige og jeg kunne slet ikke være foruden salmesang. Det går lige i hjertet, når jeg kigger på hende, og ser hun er et stort smil, fordi det bare er så fantastisk at blive sunget for, danset med, prikke til sæbebobler eller gribe ud efter hånddukkerne, der også til stor glæde bliver taget frem. Og det er så fint at opleve, hvordan hun er fuldstændig opslugt af godmorgensangen, af de små fortællinger der fortælles og ikke mindst, hvordan hun finder en helt særlig ro, når vi synger farvel. Ingen tvivl om, at vi kommer til at savne salmesang fremover".
Dorthe Rasmussen, mor til Anna på 7 mdr.

Sådan beskriver en mor et forløb af Babysalmesang - og hvad er der så næsten mere at fortælle...

Babysalmesang er for ALLE, der har lyst til at give musikken og kirken videre til deres børn.

Det er ingen forudsætning at du kender salmerne eller er vant til at komme i kirken. Alle er velkomne!

Babysalmesang er en stjernestund i løbet af ugen - det handler om musik, salmer, sange og dans for børn under 1 år sammen med deres forældre. Sanserne bliver stimuleret med rasleæg, tørklæder, badebolde og sæbebobler og selvfølgelig lyden til sangen og musikken - og baby genkender hurtigt følelsen af at være i kirken.

Babysalmesang er den aktivitet i din barsel, der giver dig størst mulighed for nærhed med din baby - en mulighed for et roligt afbræk i en travl hverdag, hvor kirkens rum giver dig tryghed og ro til at være i kontakt med dit barn. Gennem Babysalmesang får du et roligt og afslappet forhold til kirken, og du vil opleve hvad kirken også kan, udover søndagens gudstjenester.

Nye hold begynder tirsdag den 6. september.

Kl. 9.30 for babyer i alderen 0-6 mdr.
Kl. 10.30 for babyer i alderen 6-12 mdr.

Hvis ikke der er nok tilmeldte til to hold (min. 10 på hver) laver vi et samlet hold, som begynder kl. 9.30.

Tilmelding nederst på siden.
For spørgsmål kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Christina Lund

Et forløb med Babysalmesang varer 8 tirsdage og er gratis, mens kaffe og brød bagefter koster 10 kr. pr. gang.

Tilmeld dig Babysalmesang

31/05 kl. 09:30

Stjernestunder

17/06 kl. 17:00

Vi er i gang med at planlægge kalender for det næste år 2015/2016 og vil løbende over sommeren lægge kommende arrangementer i kalenderen.

Så hold øje med kalenderen her på siden!