Med baby i kirke - Babysalmesang

"Jeg har været meget glad for at gå til babysalmesang med min søn, faktisk synes det har oversteget min forventning, da det ikke bare har været godt for ham- også jeg har fået en masse positivt ud af forløbet. Det er et unikt tilbud, der ikke kræver nogen former for forberedelser - det er simpelthen bare at møde op til en hyggelig og positiv oplevelse! Bonus er at jeg selv også har fået genopfrisket nogle gamle salmer, som jeg også kan synge for ham herhjemme".
Maiken, mor til Sigfred.

"Min søn og jeg har været rigtig glade for at gå til babysalmesang. Jeg kan se hvordan han lytter og kigger, og tager omgivelserne ind. På denne måde er kirken også blevet til 'hjemmebane' for os begge, og vi har nydt de dejlige indtryk, musikken og dét at være sammen med en masse andre babyer og mødre".

Anja, mor til Arthur.

Hvad er babysalmesang?

Babysalmesang er for alle, der har lyst til at give musikken og salmerne videre til deres barn.

Babysalmesang indbyder til ro og nærvær i en musikalsk ramme med salmerne i centrum

- og skaber fortrolighed med kirkerummet.

Babysalmesang stimulerer barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling.

Babysalmesang er den aktivitet i din barsel, der giver dig stor nærvær med dit barn. Det er en mulighed for et roligt afbræk i en travl hverdag, hvor kirkens rum giver dig tryghed og ro til at være i kontakt med dit barn.

Babysalmesang er for dig og dit barn mellem 0-12 måneder.

Det er ingen forudsætning, at du kender salmerne eller er vant til at komme i kirken.
Alle er velkomne!

Nye hold

Babysalmesang strække sig over 8 torsdage - første gang den 16. januar 2020.

Ved stor efterspørgsel opretter vi to hold kl. 10.00 og kl. 11.15.
Ellers foregår Babysalmesang kl. 10.00.

Tilmeldingen er åben og du finder den nederst på siden.
Når du har indtastet dine oplysninger, opdaterer siden automatisk, og du kan derefter se hvilke oplysninger du har indsendt. I ugen op til første mødegang modtager du en mail med informationer om babysalmesang.

For spørgsmål kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Christina Lund

Et forløb med Babysalmesang er gratis, mens kaffe og brød bagefter koster 15 kr. pr. gang.

Babysalmesang er en populær kirkelig aktivitet, og vi forventer, at du prioriterer din tilmelding.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

12dec kl. 10:00

Med baby i kirke - babysalmesang ved juletid

Velkommen til babysalmesang ved juletid.

De næste fire torsdage synger vi advents- og …

12dec kl. 10:00
16jan kl. 10:00