Med baby i kirke - Babysalmesang

"Jeg har været meget glad for at gå til babysalmesang med min søn, faktisk synes det har oversteget min forventning, da det ikke bare har været godt for ham- også jeg har fået en masse positivt ud af forløbet. Det er et unikt tilbud, der ikke kræver nogen former for forberedelser - det er simpelthen bare at møde op til en hyggelig og positiv oplevelse! Bonus er at jeg selv også har fået genopfrisket nogle gamle salmer, som jeg også kan synge for ham herhjemme".
Maiken, mor til Sigfred.

"Min søn og jeg har været rigtig glade for at gå til babysalmesang. Jeg kan se hvordan han lytter og kigger, og tager omgivelserne ind. På denne måde er kirken også blevet til 'hjemmebane' for os begge, og vi har nydt de dejlige indtryk, musikken og dét at være sammen med en masse andre babyer og mødre".

Anja, mor til Arthur.

Babysalmesang på Lokalcenter Rosenvang

Grundet ombygning i kirkens lokaler fra februar - september 2020 har vi lavet et samarbejde om babysalmesang med Lokalcenter Rosenvang på den anden side ad gaden.

Vi har gennem de sidste mange år haft stor glæde af, at plejehjemmets beboere også har deltaget i babysalmesang i kirken, så det har været helt naturligt at etablere et samarbejde om at flytte babysalmesang over på Lokalcentret under forårets forløb.

Lokalcenter Rosenvang, Rosenvangsallé 76, 8260 Viby.

Hvad er babysalmesang?

Babysalmesang er for alle, der har lyst til at give musikken og salmerne videre til deres barn.

Babysalmesang indbyder til ro og nærvær i en musikalsk ramme med salmerne i centrum

- og skaber fortrolighed med kirkerummet.

Babysalmesang stimulerer barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling.

Babysalmesang er den aktivitet i din barsel, der giver dig stor nærvær med dit barn. Det er en mulighed for et roligt afbræk i en travl hverdag, hvor kirkens rum giver dig tryghed og ro til at være i kontakt med dit barn.

Babysalmesang er for dig og dit barn mellem 0-12 måneder.

Det er ingen forudsætning, at du kender salmerne eller er vant til at komme i kirken.
Alle er velkomne!

Nye hold

Babysalmesang foregår om fredagen kl. 10.00 på Lokalcenter Rosenvang fra den 17. april til 26. juni.

Ved stor efterspørgsel opretter vi to hold kl. 10.00 og kl. 11.15.

For spørgsmål kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Christina Lund

Et forløb med Babysalmesang er gratis, mens kaffe og brød bagefter koster 15 kr. pr. gang.

Babysalmesang er en populær kirkelig aktivitet, og vi forventer, at du prioriterer din tilmelding.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes