Med baby i kirke - Babysalmesang

"Jeg har været meget glad for at gå til babysalmesang med min søn, faktisk synes det har oversteget min forventning, da det ikke bare har været godt for ham- også jeg har fået en masse positivt ud af forløbet. Det er et unikt tilbud, der ikke kræver nogen former for forberedelser - det er simpelthen bare at møde op til en hyggelig og positiv oplevelse! Bonus er at jeg selv også har fået genopfrisket nogle gamle salmer, som jeg også kan synge for ham herhjemme".
Maiken, mor til Sigfred.

"Min søn og jeg har været rigtig glade for at gå til babysalmesang. Jeg kan se hvordan han lytter og kigger, og tager omgivelserne ind. På denne måde er kirken også blevet til 'hjemmebane' for os begge, og vi har nydt de dejlige indtryk, musikken og dét at være sammen med en masse andre babyer og mødre".

Anja, mor til Arthur.

Hvad er babysalmesang?

Babysalmesang er for alle, der har lyst til at give musikken og salmerne videre til deres barn.

Babysalmesang indbyder til ro og nærvær i en musikalsk ramme med salmerne i centrum

- og skaber fortrolighed med kirkerummet.

Babysalmesang stimulerer barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling.

Babysalmesang er den aktivitet i din barsel, der giver dig stor nærvær med dit barn. Det er en mulighed for et roligt afbræk i en travl hverdag, hvor kirkens rum giver dig tryghed og ro til at være i kontakt med dit barn.

Babysalmesang er for dig og dit barn mellem 0-12 måneder.

Det er ingen forudsætning, at du kender salmerne eller er vant til at komme i kirken.
Alle er velkomne!

Nye hold

Du kan trygt være med til babysalmesang i Fredenskirken. Vi er opmærksomme på at alle retningslinjer overholdes, vi ved hvor tæt vi må sidde i kirken og hvor mange vi må være, når vi synger.
Derfor er der i denne tid 15 pladser på hvert hold babysalmesang.

Der er babysalmesang fra 26. januar 2021 kl. 10.00 og 8 uger frem.

Tilmelding til babysalmesang finder du nederst på siden.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kirke- og kulturmedarbejder Christina Lund, som leder babysalmesang.

Vi beder om at du prioriterer din tilmelding og kommer hver tirsdag, med mindre der er sygdom.
Det er også vigtigt at du sender en mail hvis du fortryder din tilmelding, så en anden kan få pladsen.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes