FDF Fredensvang - Danmarks bedste kreds

FDF er et fællesskab, hvor vi møder børn og unge med et kristent livs- og menneskesyn, der viser, at vi som mennesker, er skabt til fællesskab og er ligeværdige uanset race og social status.

FDF Fredensvang - Danmarks Bedste Kreds, har eksisteret siden 1961, hvor det første møde blev holdt her i kirken. Flere gange siden begyndelsen har FDF forsøgt at finde sit eget kredshus, men er altid endt med at holde fast ved kirkens lokaler. Det er her, vi hører hjemme!

FDF mødes hver torsdag

Puslinge og Tumlinge kl. 18.00 -19.30
Pilte og Væbnere kl. 19.00 - 20.30

Ønsker du at være en del af FDF kontakt:

Line Ovesen, tlf. 2244 0887
Johanne Lindegaard, tlf 2345 2482

Familie-Weekend

Vil du med på tur?

FDF Fredensvang vil i år gerne benytte lejligheden til at invitere ALLE Fredenskirken's børn og familier med på en weekend med leg, hygge, bål, sjov og alvor.

For FDF Fredensvang er Familieweekenden er den weekend, hvor alle store og små med hele familien tager på en rigtig FDF weekend. I vil møde FDFere og deres forældre fra FDF Fredensvang og måske kender I allerede nogen af dem

Pris:
75 kr. for børn over 5 år
150 kr. for voksne

Tilmelding og betaling foregår i år via www.flexbillet.dk/fdffredensvang senest fredag d. 22. marts 2019.

Du kan læse mere om Familie Weekend her

Ingen begivenheder fundet.

Klik på billedet for at se hjemmesiden