Juniorkonfirmand

Fredenskirken inviterer alle børn i 3. klasse til juniorkonfirmand undervisning.

Her er spændende oplevelser, utrolige historier, film og overnatning, og så er det gratis at være med!
Gå på opdagelse i kirken med kirkens personale som guider, og lær kirken at kende på en sjov måde.

Alle nysgerrige børn i 3. klasse kan blive juniorkonfirmander. Uanset om du er døbt eller ej, kan du lære noget af de mange fantastiske bibelhistorier. Historier som ikke bare er vigtige i kristendommen, men også er en væsentlig del af vores kultur.

Opdagelsesrejsen foregår tirsdage den 9. og 23. oktober + lørdag/søndag den 27. - 28. oktober.
Tirsdage fra kl. 14.30-16.00 og weekenden fra lørdag kl. 10.00 til søndag, hvor juniorkonfirmanderne deltager ved dagens gudstjeneste – her er hele familien selvfølgelig inviteret med, og bagefter holder vi en afslutning for alle med gaver og diplomer.

HUSK: Din nysgerrighed og dit gode humør, sovepose og liggeunderlag til overnatning samt madpakke til frokost om lørdagen.

Har du spørgsmål til juniorkonfirmand undervisning, så kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Christina Lund enten på mail eller mobil 60 10 36 35.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes