Du er her: 
søndag17jan2021

Nytårskoncert

søndag17jan2021 kl. 16:30 - 17:45

Medvirkende:
BaroqueAros, Louise Boll (orgel/piano), Hans Christian Brun-Jensen, Adrian Baguena, Nadja Obermüller (sopran), Anne Lise Quorning (sopran) og Jesper Brun-Jensen.

Glæd jer til et genhør med det professionelle ensemble, BaroqueAros (stiftet i 2009), der også var med til den festlige og smukke Nytårskoncert her i Fredenskirken sidste år. BaroqueAros spiller som i de gode gamle barok-dage – dvs. med naturstrenge og lav kammertone. Orkestret er kendt for sit rytmiske og dansende spil med kant. Louise, der til daglig deler orgelbænk med Anne Lise, spiller med.

Til årets Nytårskoncert i Fredenskirken vil der være genhør med klassiske barok-hits, orgelbrus, Beethoven på vores fantastiske Bösendorfer-flygel (som vi indviede ved sidste års Nytårskoncert) og solosang. Og så har vi et par unge mænd vi gerne vil præsentere for Nytårs-publikummet - to, der har planer om et fremtidigt musikerliv. 

Den kendte opera-bas, Jesper Brun-Jensen er dagens konferencier - og mon ikke også han har lyst til at bryde ud i sang!?

Det bliver helt sikkert som altid: smukt, bevægende og festligt.

Billetter af 50 kr. sættes til salg 7. december på billetto.dk. Vi linker direkte fra kirkens hjemmeside.