Du er her: 
søndag06dec2020

UDSOLGT! Julekoncert med Clemens Knejterne, Senex brassband og Fredens Pigekor.

søndag06dec2020 kl. 14:00 - 15:00Glæd jer til et gensyn med Clemens Knejterne, Senex Brass Band og Fredens Pigekor.

Clemens Knejterne består af ca.25 unge mænd i alderen 16-22. Knejterne er klar på hver en udfordring - har sunget koncerter i kirker, underholdt til sølvbryllupper og fødselsdage, medvirket i fjernsynet ved både DR’s sportsgalla “Sport 2018” og “Sang fra højskolesangbogen” på DR K, samt overrasket folk på gaden med a capella sang.
Clemens Knejterne ledes af Alexander Damsgaard, der er en ung dirigent- og komponistspire vi skal holde øje med i fremtids-kikkerten. Han synger selvfølgelig med i koret, er  hjernen bag størstedelen Clemens Knejternes mange unikke arrangementer, der ta´r  form i moderne popsange og klassiske salmer og sange. 
Det helt unikke ved Clemens Knejterne er nemlig, at alle deres arrangementer er skrevet af knejterne selv og bærer et helt unikt “knejtet” præg. Clemens Knejterne er dermed garant for charme, højt humør og skønne korarrangementer, der ikke findes andre steder.

Fredens Pigekor er en del af Fredenskirkens aktive korliv. Fredenskirkens korleder og organist, Anne Lise Quorning, startede koret i starten af 2013. Koret fik Danmarks bevågenhed, da de deltog i DR-kirkens udsendelser fra Fredenskirken - i en sammenhængende periode fra Alle Helgen 2014 - maj 2015 (på nær december måned). Det blev til 25 udsendelser i alt.
Fredens Pigekor har til opgave at synge med til Højmesser ca. en gang hver måned. Herudover synger de til koncerter både i Fredenskirken og omegn.
Pigekoret synger repertoire spændende vidt - lige fra rytmiske bløde kendte slagere til nyere udfordrende satser - og selvfølgelig også det klassiske repertoire (kirkeligt, dansk/nordisk), nyt og gammelt. 

Senex Brass Band blev dannet i 1970. Bandet blev til ved en sammenslutning af
FDF Senior Orkester/ Musikkorpset "Lyren" og DUI. Igennem årene har Senex været
med til at præge amatørmusikken i Danmark ved deltagelse i konkurrencer under
Dansk Amatørorkester Union. Mange dygtige messingblæsere har haft plads i orkesteret, som
springbræt til en professionel karriere i ind og udland. Samtidig har en række af de ypperste dirigenter
haft deres plads foran orkesteret.
I dag består Senex stadig af den grundstamme som i 1970 startede dette forløb, altså
50 år i 2020. En stor præstation i amatørmusikkens tjeneste og stadig en rimelig god
og velspillende besætning - alderen til trods!
At Senex på latin betyder den gamle, giver altså meget god mening,
Musikhuset Aarhus har gennem mange år været ramme for bandets koncerter. Flest tilhørere er der nok ved deres deltagelse i Århus City Forenings juleparade.
Boris Kertsmann svinger igen dirigentstokken med sprudlende overskud(der debutterer fra solistklassen som trompetist fra Musikkonservatoriet i Aarhus den 21. nov. I Musikhuset, Aarhus) 

Ved julekoncerten i Fredenskirken kan publikum glæde sig til et meget varieret juleprogram, nye arrangementer af kendte julesange og -salmer og smittende "juleglæde-december-stemning”.


Billetter af 50 kr. købes via Billetto.dk  fra mandag den 2. november.

DER ER UDSOLGT TIL BEGGE JULEKONCERTER.

Når I kommer til kirken vil der være en oversigt i våbenhuset, så I kan se hvor der er plads til jer. Der vil ikke være navne på oversigten, men der vil være tydelig markering af hvor mange personer der kan sidde hvor. 

Der vil også være skilte på stolerækkerne, som viser hvor mange personer der kan sidde.

Ex. Hvis I er tilmeldt 5 personer, finder I et sted på oversigten, hvor der er afsat 5 pladser. 
Der kan sagtens være flere tilmeldinger med samme antal personer.

For spørgsmål kan du kontakte Fredenskirken alle hverdage ml. kl. 9-13 på tlf. 8614 2113 eller sende en e-mail til kontakt@fredenskirken.dk