Med baby i kirke - Babysalmesang

"Min lille pige og jeg kunne slet ikke være foruden salmesang. Det går lige i hjertet, når jeg kigger på hende, og ser hun er et stort smil, fordi det bare er så fantastisk at blive sunget for, danset med, prikke til sæbebobler eller gribe ud efter hånddukkerne, der også til stor glæde bliver taget frem. Og det er så fint at opleve, hvordan hun er fuldstændig opslugt af godmorgensangen, af de små fortællinger der fortælles og ikke mindst, hvordan hun finder en helt særlig ro, når vi synger farvel. Ingen tvivl om, at vi kommer til at savne salmesang fremover".  
Dorthe Rasmussen, mor til Anna på 7 mdr.


Babysalmesang er for alle, der har lyst til at give musikken, salmerne og kirken videre til deres børn.

Det er ingen forudsætning, at du kender salmerne eller er vant til at komme i kirken. Alle er velkomne!

Babysalmesang er en kirkelig aktivitet med en stille stund, hvor tanker og fantasi kan få frit spil, og hvor der er plads til nogle af livets store spørgsmål, og mulighed for et ganske særligt nærvær mellem forældre og barn. 
Gennem sang, forskellige musikinstrumenter og få talte ord, er babysalmesang med til at gøre forældre og barn fortrolig med kirken og med hinanden.

Babysalmesang er den aktivitet i din barsel, der giver dig stor mulighed for nærhed med dit barn - en mulighed for et roligt afbræk i en travl hverdag, hvor kirkens rum giver dig tryghed og ro til at være i kontakt med dit barn. 
Babysalmesang giver dig forhåbentlig et nært forhold til kirken, og du vil opleve hvad kirken kan tilbyde dig - både som forældre og som familie.

Nye hold

Nye hold begynder tirsdag den 16. januar 2018

Kl. 10.00 for babyer i alderen 0-6 mdr. 
Kl. 11.15 for babyer i alderen 6-12 mdr. 

Tilmeldingen er åben og du finder den nederst på siden.
For spørgsmål kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Christina Lund

Et forløb med Babysalmesang varer 8 tirsdage og er gratis, mens kaffe og brød bagefter koster 10 kr. pr. gang.