Gudstjeneste for hele familien

Spaghettigudstjeneste

Spaghettigudstjenesterne ligger som regel onsdag eller torsdag aften kl. 17.00 og efterfølges af fællesspisning, hvor der serveres spaghetti (heraf navnet) med kødsovs. Til jul står menuen dog på risengrød. 

Spaghettigudstjenesterne er tilrettelagt for børn og her fortæller vi bibelhistorier i børnehøjde og synger salmer og sange, der passer til aftenens tema. Der vil være genkendelige led fra højmessen, som bøn en tekstlæsning, trosbekendelse og naturligvis velsignelsen, men det vil alt sammen foregå, så børnene kan være med og forstår sammenhængen.
Børnekoret medvirker hver gang og sørger for dejlig sang. Efter hver spaghettigudstjeneste er der pasta med kødsovs til alle i kirkens lokaler. Tilmelding er ikke nødvendig og aftensmaden er gratis.

Vi holder normalt spaghettigudstjeneste i september, december, januar og marts. Se venligst kalenderen


Familiegudstjenester

Et par gange om året erstattes højmessen med en familiegudstjeneste for hele familien. Børnene vil her opleve lidt mere af liturgiens og nadverens mystik, og formen minder om højmessen søndag formiddag.
Ofte medvirker Børnekoret eller Pigekoret. 

I løbet af kirkeåret har vi normalt følgende familiegudstjenester:

Fastelavns søndag 

Hvert år fejrer vi naturligvis fastelavn, som med tiden er blevet til børnenes fest. Vi holder en festlig familiegudstjeneste i kirken, hvor vi inviterer alle, der har lyst til at komme - gerne udklædt.
Bagefter har FDF sørget for, at vi kan slå katten af tønden og spise fastelavnsboller. Det er alt sammen gratis og der er en overraskelse for den bedste og sjoveste udklædning. 

Palmesøndag

Palmesøndag er indgangen til det, der i kirken kaldes for den stille uge. Her hører vi fortællingen om Jesus, der rider ind til Jerusalem på et æsel og hyldes af jøderne. 
Påskeugen indledes med en familiegudstjeneste, hvor påskens temaer behandles i børnehøjde. Palmesøndag er midtegangen i kirken prydet med vores påskeløber, der i billeder fortæller om alle påskens begivenheder. Denne dag gør vi lidt ekstra ud af kirkekaffen. 

Høstgudstjeneste

Høstgudstjenesten fejres som regel 2. eller 3. søndag i september. Her takker vi for årets høst ved en festlig gudstjeneste, hvor alle indbydes til at medbringe lidt af årets høst i haver og på marker og at lægge det på høstbordet midt i kirken. 
Ved høstgudstjenesten holdes der en lille børnegudstjeneste i kirkens lokaler, mens der er en almindelig prædiken i selve kirkerummet. 
Al den indkomne frugt og grønt bliver solgt efterfølgende ved en auktion i sideskibet. Hele det indsamlede beløb sendes ubeskåret videre til Kirkens Korshærs og Folkekirkens Nødhjælps arbejde for alle dem der herhjemme og ude i verden savner det allermest nødvendige.  

Høstgudstjenesten sluttes med en dejlig kirkefrokost for alle. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. 

BUSK

BUSK står for Børn – Unge – Sogn – Kirke og foregår hvert år sidste søndag i oktober måned i mange kirker over hele landet. Her vil børn og unge medvirke, samt flere af kirkens børne- og ungdomskor. 
Tag familien i hånden og vær med ved søndagens familiegudstjeneste, hvor vi slutter dagen med at spise hotdogs. 
Pris for voksne: 25 kr. / børn: gratis. 

Kalender

28jan kl. 17:00

Aflyst! Spaghettigudstjeneste

 

28jan kl. 17:00
10feb kl. 16:30

Stjernestunder for de yngste

Stjernestunder for de yngste henvender sig primært til børnefamilier med børn i …

10feb kl. 16:30
25mar kl. 17:00

Stjernestunder for de yngste

 

25mar kl. 17:00
27maj kl. 16:30

Stjernestunder for de yngste

Stjernestunder for de yngste henvender sig primært til børnefamilier med børn i …

27maj kl. 16:30