Livestreaming og andre videohilsener

Nu kan vi mødes i trygge rammer til gudstjeneste i kirken om søndagen kl. 10.00, men vi fortsætter lidt endnu med at streame live til Facebook, hvis du hellere vil sidde hjemme og være men del af gudstjenesten.

Har du lyst til at deltage i gudstjenesten, mens vi sender live fra Fredenskirken, skal du logge ind på Facebook og gå til Fredenskirkens side.
Efterfølgende vil videoerne blive lagt op her på siden. Vi sletter videoerne efter ca. en måned.

Du kan gå direkte til Fredenskirkens Facebookside ved at klikke på linket nederst på hjemmesidens forside.

OBS! Vi foreslår, at du afspiller videoerne fra en computer, da nogle telefoner kan have svært ved formatet.

Her kan du læse mere om hvordan vi fejrer gudstjeneste i trygge rammer.

3. søndag efter trinitatis 28. juni 2020

1. søndag efter trinitatis 14. juni 2020

Trinitatis søndag 7. juni 2020

Pinsedag 31. maj 2020

6. søndag efter påske 24. maj 2020

I Fredenskirken har vi en 'Påskedug' som i billeder fortæller påskens vandring fra håb og glæde til forundring og forfærdelse, sorg og håbløshed og i sidste ende nyt liv.
Herunder ser du en optagelse af sognepræst Per Thomsens vandring på påskedugen, hvor han fortæller om alle påskens dage og det glædelige budskab påskemorgen.

Ved siden af er en video af det 4. maj arrangement vi hurtigt fik stablet på benene, da det viste sig, at vi ikke kunne mødes i kirken i foråret 2020 og fejre frihedens budskab. I videoen synger Fredens Pigekor og Kantoriet frihedssange, men Helga Kolby Kristiansen læser tekster fra tiden omkring befrielsen den 4. maj 1945. Korene slutter med at tænde lys på kirkegården.

Vandring på Påskedugen

Fællessang for frihed, håb og fællesskab