Lån af dåbskjole og kirkens lokaler

I et vist omfang er det muligt at låne kirkens lokaler efter forudgående gudstjeneste eller kirkelig handling.

Denne mulighed gælder begravelseskaffe, reception i forbindelse med dåb eller bryllup, eller i forbindelse med sølvbryllup, guldbryllup eller en rund fødselsdag, hvor man begynder med en samling i kirken, efterfulgt af en reception.
Med reception forstås en sammenkomst, hvor der serveres en let anretning og som slutter efter senest 3 timer.

Kirken stiller lokaler med borde og stole samt køkken med kaffemaskine og al service til rådighed.
I skal selv indkøbe pynt til bordene samt al fortæring.

Ved lån af lokale forpligter I jer naturligvis på at rydde op og efterlade lokalerne i samme stand, som I modtog dem.

For yderligere oplysninger kontakt daglig leder Christina Lund på e-mail: cpl@km.dk eller mobil 60103635