Fredenskirkens gospelkor

Syng dig til glæde, energi og fællesskab i Fredens Gospelkor!

Har du lyst til at opleve glæden ved at synge skønne, rytmiske gospelsange, så er Fredenskirkens gospelkor under ledelse af Lene Nørrelykke måske noget for dig.

Ca. hver anden mandag aften mødes en flok sangglade mennesker, men der er også plads til dig sammen med nogle venner! Der aflægges ingen prøver. Alle er velkomne, blot I har lyst til at synge.

Ud over øveaftenerne medvirker gospelkoret i hver sæson ved én gudstjeneste i Fredenskirken og holder bagefter en lille koncert. Så hold dig ikke tilbage - du får meget for pengene!

Lene og Stephen Nørrelykke er vores dygtige og sprudlende instruktør og pianist. Sammen gør de Fredens gospelkor værd at være en aktiv del af. Du kan læse mere om Lene på hendes hjemmeside

Vi synger sammen ca. hver mandag kl. 19.00-21.00 - hver 3. mandag holder vi fri.
Pris for forårssemestret er 600 kr. Dog gratis for tenorer.

Yderligere informationer om koret findes på korets egen hjemmeside eller ved henvendelse til Lene Nørrelykke på tlf.: 2228 0999 eller mail

Ingen begivenheder fundet.