Juniorkor

2.- 6. klasse - onsdage kl. 15:15 - 16:45

Vi begynder onsdag den 15. august

Børnekor er for alle sangglade drenge og piger!

Børnene lærer at bruge stemmen på en sund måde, hvor krop og stemme forenes gennem dans og tegn (”fagter”). De lærer om musikalfabetet, noder, musikkens sprog - og de lærer at færdes i kirkerummet.

I børnekoret synger vi sange, salmer og korsatser, der skal bruges til de gudstjenester børnene skal medvirke til. Vi synger både en- og flerstemmigt, danske, nordiske og engelske korsatser – både klassiske og rytmiske.

Koret kommer på korstævne 1-2 gange om året, hvor vi mødes med andre kirkekor.

Børnekoret medvirker - sammen med teenkoret - ved alle spaghetti-gudstjenester ca. 5 gange om året + enkelte koncerter.

Der er ingen optagelsesprøve.
- og så er det gratis at synge i Fredenskirkens kor.

Forplejning

Hver onsdag smørrer damer fra sykredsen leverpostej-madder m. agurkestave til børnekoret. Så kom i god tid og få dig en snack inden vi går i gang med korprøven.

Ligesom i spirekoret slutter vi altid af med et glas saft og en chokoladekiks i køkkenet, hvor der altid er tid til en god snak.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes