Fredenskirkens kantori

Hver søn- og helligdag stiller Fredenskirkens Kantori med 4 dygtige sangere (SATB), der har til opgave – først og fremmest – at støtte og opmuntre menighedens salmesang og korsvar, samt afvikle en motet i forlængelse af prædiken.

Det sker, at menigheden overraskes med introitus/exitus m.m. – af og til sammen med kirkens øvrige kor, der ofte medvirker til Højmessen.

Sopran:

Astrid Aldershaab

Anna Dahl-Hansen

Alt:

Johanne Götze Lindegaard

Tenor:

Gustav Andreas Berg

Adrian Baguena

Bas:

Ole Kay Petersen

Kári Wellsandt

Kirkesangere i Fredenskirken

Nadja og Beke synger til bisættelser, begravelser, bryllupper, plejehjemsgudstjenester og øvrige gudstjenester, der ligger udenfor søn- og helligdage.

Begge har en sangeruddannelse bag sig - og mange års sangererfaring (også som undervisere).
Det er en stor glæde, at Fredenskirken har så dygtig en sangerstab – det er et godt fundament for fællessangen.

Beke Pfann (alt)

Nadja Obermüller Svenningsen