Hvert år - en lørdag midt i november - opfører Fredenskirken en kirke-musical.
Vi har tre favoritter som vi veksler imellem.

Kaptajn Noah og hans flydende dyreark

Af Michael Flanders og Joseph Horovitz - på dansk ved Jens Louis Petersen.

En dejlig formidling af den svære fortælling om, hvordan Gud lader jorden drukne.
Undtaget Noah, hans familie og alle de herlige dyr, som - da arken strander på en klippetop - i skøn forening forlader arken ”to og to”, mens regnbuen skinner så skønt fra himmelbuens rand.

Opført i 2015.

Peters båd

Musicallen er en sammenskrivning af Tove Brogaard og Jens Nielsens musical af samme navn og Anne Lise Quornings tilpassede tekster.
Alt sammen i skøn forening med sange af Sigurd Barret.

Vi følger Jesus fra han møder fiskeren Peter og hans venner til Jesus Kristi Himmelfart.

Opført I 2013 - opsættes igen i 2016.

Milde Moses

Af Benedicte Riis (”Tante Andante”).
En herlig fortælling om den lille dreng, der blev fundet ved Nilens bred i en sivkurv af en Prinsesse.
Drengen vokser op på Faraos slot, men han er israelit ligesom slaverne, og har fået til opgave at befri sit folk.

Efter 10 plager lykkes det ham, at føre sit folk tilbage mod deres eget land.
Denne fortælling slutter efter Moses har hentet de 10 bud ned fra Sinai-bjerget.

Opført I 2014.

Hvem er med?

Kirkens kor og juniorkonfirmander er altid involveret, men ALLE børn, unge og barnlige sjæle, der er glade for scenestøv - hvad enten det er på, foran eller bagved - er velkomne til at være med.
Der er ALTID brug for:

·       sangere

·       skuespillere

·       hjælp til kostumer og sminke

·       lys og lyd

·       bagning

·       opbakning

·       ad hoc opgaver

·       op- og nedtagning af scene

·       og meget mere.

Vi har altid brug for lige netop DIG!

KONTAKT:

Korleder