Spirekor

0. og 1. klasse: tirsdage kl. 15.00 - 16:00

Vi begynder tirsdag den 5. september.

Spirekor er for alle sangglade drenge og piger. Uanset hvilken skole du går på, er du velkommen!

I spirekoret tager vi udgangspunkt i børnenes naturlige stemme- og bevægelsesmæssige udvikling gennem sanglege, tegn (”fagter”) og dans. Vi leger gode sangvaner ind via de børnesange og - salmer vi synger sammen. Børnene lærer lidt om musikalfabetet, noder og musikkens sprog - og vi stifter bekendtskab med kirkerummet og kirkens højtider.

Der planlægges et årligt korstævne, hvor vi møder andre kor.

Koret synger med til risengrødsgudstjenesten op til Jul samt den store forårskoncert i maj.

Der er lagt vægt på, at det er sjovt, lærerigt og hyggeligt. Forældre (og bedsteforældre) er velkomne til at være til stede ved korprøverne - vi slutter altid af med et glas saft og en chokoladekiks!

Børn fra Rosenvangsskolen bliver hentet/bragt af personale fra SFO og kirke.

Der er ingen optagelsesprøve
- og så er det gratis at synge i Fredenskirkens kor.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes