Fredagsfamilien

"Tanzania aften" Fredag den 20. april kl. 17.30

I aften får vi besøg af en familie, som fortæller om deres oplevelser fra Tanzania, hvor de har boet.

Fredenskirken har et hyggeligt fællesskab for alle familier, der ønsker at være med i et fællesskab, hvor børn og voksne deltager i et familievenligt program. Vi kalder det Fredagsfamilien!

Vi mødes en gang om måneden i kirkens lokaler og laver forskellige aktiviteter sammen. Nogle gange bliver vi her i huset - andre gange tager vi ud og oplever noget. Fælles for alle aftener er, at vi har det sjovt med hinanden.

Vi mødes typisk kl. 17.30 og begynder med fællesspisning og en fortælling. Herefter er der aktiviteter, og aftenen slutter med kaffe/saft og aftensang ca. kl. 19.30. Maden koster 25 kr. pr. person.

Har du lyst til at vide mere om Fredagsfamilien kan du kontakte:

Sonja Bach Henriksen, tlf.: 2758 7035

Stine Baltser Løsmar, tlf.: 5150 5162