Literature Xchange

Fredens forfattere - en aften med de lokale forfattere Louis Jensen og Peter Lodberg. Onsdag den 19. juni kl. 19.00

"Fredens forfattere - en aften i Fredenskirken med de lokale forfattere Louis Jensen og Peter Lodberg.

Den ene er en af Danmarks mest anerkendte børnebogsforfattere. Den anden er en af Danmarks mest fremtrædende teologer (og hjælpepræst her i Fredenskirken) og forfatter til bl.a. bogen "Tro".

Denne aften vil Louis Jensen og Peter Lodberg, som begge bor i området omkring Fredenskirken, fortælle om deres bøger, om at bevæge sig ind i usynlige verdener - fiktionens og troens områder - og om deres lokale forankring i Viby.
Interviewer er kulturredaktør ved Kristeligt Dagblad, Michael Bach Henriksen.

Pris 50 kr. - betales kontant eller via mobilepay.

LiteratureXchange er en ny international litteraturfestival i Aarhus, der finder sted for anden gang 13.-23. juni 2019. Programmet består af cirka 150 arrangementer med alt fra litteratur i byrummet til tematiske litteraturmiddage foruden traditionelle oplæsninger og debatter. I år er Fredenskirken med i programmet.

Du kan læse mere om festivallen på www.literaturexchange.dk

Del dette: