Valg til menighedsråd 2020

Er du vores næste menighedsrådsmedlem? Kom til orienteringsmøde den 18. august kl. 19.00

Hvad er et menighedsråd og hvad laver det?
Fredenskirken bliver ledet af et menighedsråd, der er sammensat af frivillige, som vælges for en periode af fire år.

Menighedsrådet udgør Fredenskirkens ledelse og har sammen med præsterne ansvar for at skabe gode rammer for kirkens liv og vækst. Menighedsrådet har også ansvar for kirkens økonomi og er arbejdsgiver for alle personalegrupper – undtagen præsterne. Dog er det menighedsrådet, der ansætter præster.

Hvem kan være med?
For at blive valgt til kirkens menighedsråd skal du være fyldt 18 år, være medlem af folkekirken og høre til i Fredens Sogn.

Rådet mødes normalt en gang om måneden. Ud over de faste menighedsrådsmøder er rådets medlemmer tit involveret i forskellige udvalg, aktiviteter og opgaver i kirken. Nogle af dem sammen med andre frivillige. Lige for tiden er rådet optaget af en spændende ombygning i Fredenskirken.

Er du vores næste menighedsrådsmedlem?
Kom til orienteringsmøde den 18. august kl. 19.00 om Fremtidens kirke og hør, hvad der rører sig i Fredenskirken. Og overvej om ikke du skal være en del af Fredenskirkens menighedsråd.

Du kan læse mere om valg til menighedsråd, og hvad menigheds- rådene arbejder med på: www.menighedsrådsvalg.dk/hvad-er-et-menighedsraad

Del dette: