Du er her: 

Julemarked i Fredenskirken

Alle hverdage samt ved gudstjenester og arrangementer fra 1. - 4. søndag i advent

Skal vi slet ikke ha’ BASAR i år?

Man må sno sig i disse corona-tider!
Længe har det været klart for enhver, at en BASAR, som vi kender den i Fredenskirken – endda lige siden 1944! – kunne der ikke blive tale om i år.
Men et udendørs julemarked da? Nej, heller ikke det må vi samles til. Og så må manjo sno sig…

I år vil Fredenskirken derfor stille boder op rundt omkring i kirkens nyrenoverede, lyse og flotte lokaler. Her er god plads og mulighed for luft og afstand – og håndsprit alle steder.– og således kan vi alle få lidt ”basar-snus” alligevel. Man må sno sig…

Jule-salgsboder i december 2020
Der vil være boder i det nye lokale og enkelte i gangen med masser af Håndarbejdskredsens fine strik og andet håndarbejde og Sysseltingets julepynt, papirklip og andet ”juleri”.
I våbenhuset en bod med juledekorationer, julegrønt og syltede specialiteter på glas.

Der er salg fra boderne i perioden 26. nov. – 20. dec. alle hverdage mellem kl. 9-13 eller så længe der er personale i huset. Samt ved alle højmesser og når der ellers er arrangementer i huset.
Der betales kontant eller med MobilePay. Juledekorationer sælges fra 26. november.

Køb en ANDEL i vores allesammens BASAR
I hele december og hen over julen kan du købe Andelsbeviser ved alle boder og alle de steder, vi kan komme af sted med det. Med et Andelsbevis til 50 eller 100 kr., er du med til at støtte alle de gode formål, kirkens store basar plejer at støtte.
Det kan blive svært i år at samle det sædvanlige store overskud – penge, som hjælper både lokalt og ude i den store verden. På Andelsbeviset kan du se hvem. Så køb gerne Andelsbeviser i år og gem dem som et bevis på, at du var med til at støtte og hjælpe i en meget mærkelig tid, hvor vi stod sammen og alligevel fik en slags BASAR 2020.

Del dette: