Jule- gudstjenester 2020

I år skal du booke en plads til julegudstjenester den 23. og 24. december

VI VIL SYNGE I KIRKEN JULEAFTEN!

Grundet corona-restriktioner, skal man i år tilmelde sig en julegudstjeneste den 23. eller 24. december.

For rigtig mange begynder julen med gudstjenesten juleaften – faktisk byder Fredenskirken normalt velkommen til ca. 1.500 mennesker ved julens gudstjenester.
For at tilgodese efterspørgslen – og for at sikre pladser til så mange som muligt – er det i år nødvendigt, at du tilmelder dig og din familie den julegudstjeneste, I ønsker at deltage i.

Du kan tilmelde dig julegudstjenester fra 1. december via dette link. Klik på linket allerede nu og se hvornår det er muligt at komme i kirke til jul.

Hvis du ikke har adgang til en computer, eller hvis det er svært for dig at tilmelde digitalt, sidder vi klar med hjælp ved kirkens telefon: 8614 2113 – alle hverdage mellem kl. 9-13.

OBS! Det er vigtigt, at du tilmelder dig og din familie!
Det ønskede antal pladser vil derefter blive reserveret i kirken. Man kan tilmelde op til 9 personer.
De tilmeldte personer kommer til at sidde ved siden af hinanden uden stole imellem, men med 2 meters afstand til næste tilmeldte gruppe.
På den måde er det muligt for alle at kunne synge med på julesalmerne.

Del dette: