Har du nogensinde prøvet at spille på et orgel?
Orglet er det største instrument i verden – og ingen orgler er ens!

Er du mellem 8 og 20 år gammel og er nysgerrig efter at prøve at spille orgel, kan du nu tilmelde dig Orgelklubben i Fredenskirken – GRATIS!

Måske har du aldrig tænkt på, at det er muligt at gå til orgel. Men det kan du – lige her i Fredenskirken!

Til en start er du velkommen til at komme til en prøvetime og se, om det er noget er noget for dig. I det hele taget bare det at prøve et orgel, er en stor oplevelse i sig selv.

Som elev, vil du blive undervist i at spille med både hænder og fødder, læse rytmer og noder, spille firhændigt og meget mere. Det er selvfølgelig en fordel at have nodekendskab, men bestemt ikke et krav.

Repertoiret spænder vidt, lige fra klassisk til pop og gode gamle kendingsmelodier.

Praktisk info:
- Soloundervisning á 25 min., - tidspunkt aftales nærmere med underviser, Louise Boll
- 9 lektioner i foråret samt 9 lektioner i efteråret

Orgelklubben er en nyoprettet linje for børn og unge på Vestervig Kirkemusikskole, som tilbyder GRATIS orgelundervisning.

Orgelklubben i Fredenskirken ledes af organist, Louise Boll.
For tilmelding og videre info, kontakt: Louise Boll: 29894297 / louiseboll@gmail.com