Har du nogensinde prøvet at spille på et orgel?

Orglet er det største instrument i verden – og ingen orgler er ens!

Er du mellem 8 og 20 år gammel og er nysgerrig efter at prøve at spille orgel, kan du nu tilmelde dig orgelundervisning i Fredenskirken – GRATIS!

Måske har du aldrig tænkt på, at det er muligt at gå til orgel – men det kan du – lige her i Fredenskirken.
Til en start er du velkommen til at komme til en prøvetime og se, om det er noget er noget for dig. I det hele taget bare det at prøve et orgel, er en stor oplevelse i sig selv.

Som elev, vil du blive undervist i at spille med både hænder og fødder, læse rytmer og noder, spille firhændigt og meget mere. Det er selvfølgelig en fordel at have nodekendskab, men bestemt ikke et krav.

Praktisk info:

- Soloundervisning á 25 min. Tidspunkt aftales nærmere med underviser Louise Boll.
- 9 lektioner i foråret samt 9 lektioner i efteråret.

Vestervig Kirkemusikskole har oprettet en afdeling for børn og unge, der i et samarbejde med Orgelklubben tilbyder GRATIS orgelundervisning. Fredenskirken er med i dette samarbejde og ledes af organist Louise Boll.

For tilmelding og videre info, kontakt:
Louise Boll: 2989 4297 / louiseboll(a)gmail.com