Sorggrupper i Fredenskirken

En sorggruppe er et gratis tilbud til mennesker, der har mistet en nærtstående.

I sorggruppen kan man møde andre i samme situation og dele de oplevelser, der kan være svære at dele med ens nærmeste.
Kirkens sorggrupper giver den efterladte mulighed for at bearbejde sin sorg og finde støtte og livsmod i den svære tid efter tabet.

Sorg- og Livsmodsgruppe for børn og unge

Pt. er der ikke en aktiv sorggruppe for børn og unge, men du kan læse om gruppen neden for.
Du er altid velkommen til at kontakt sognepræst Jacob Holm eller Christina Daa Horshauge

Hvis du har mistet en mor, far eller nærtstående, så er gruppen måske noget for dig.

Tilbuddet er gratis.
- Du skal være mellem 12 og 16 år.
- Du møder andre i lignende situation som dig hver 14. dag.
- Der vil være mellem 4 og 8 i gruppen
- løbende optagelse.

Gruppen mødes onsdage hver 14. dag i Fredenskirkens lokaler.
Formålet med at mødes er at skabe et fristed, der støtter og inspirerer.
Du vil opleve at du er ikke alene. Vi taler sammen om en række emner. Det kan f.eks. være at miste, savnet, døden og de ting, der opleves helt anderledes.
Vi vil også lytte til musik, synge, gå en tur, se filmklip, lytte til et eventyr eller tænde lys.
Hver gang er der en pause, hvor vi spiller eller hygger os, og der er også saft og kiks.

Kontakt:
Folkekirkens sociale arbejde i Aarhus: Christina Daa Horshauge, mobil nr. 2424 7878, e-mail: cdh(a)km.dk
Sognepræst i Fredenskirken: Jacob Holm, mobil nr. 2122 1384, e-mail: jaho(a)km.dk

Deltagerne fortæller
”Rart, hver anden uge, afslappende, det er et frirum”.

”Glæder mig altid, far siger jeg er så glad, når jeg kommer hjem, jeg véd ikke om det er fordi jeg kommer ud med det”

”Spændende. Man lærer meget. Lidt grænseoverskridende, men man vender sig til det”

”Hjælper til forståelse af hvad man er glad for”.

Landsforeningen Mistet Barn

Landsforeningen Mistet Barn har en sorggruppe i Fredenskirken, hvor vi mødes en gang i måneden.

Sorggruppen bliver ledet af kontaktpersonerne Knud Hansen og Helle Skjerk .
Er du/I interesseret i at høre mere så kontakt Helle Skjerk på tlf. 50 54 71 03.

Landsforeningen Mistet Barn er en landsdækkende forening, som blev oprettet i 1985 på initiativ af to forældrepar, der kort forinden selv havde mistet deres barn. Formålet med foreningen er bl.a. at formidle kontakt mellem forældre, der har mistet et barn uanset dødsårsag eller alder, at oprette sorggrupper rundt om i landet, samt støtte og vejlede forældre og pårørende.

Besøg evt. vores hjemmeside www.mistetbarn.dk