Sorggrupper i Fredenskirken

En sorggruppe er et gratis tilbud til mennesker, der har mistet en nærtstående.

I sorggruppen kan man møde andre i samme situation og dele de oplevelser, der kan være svære at dele med ens nærmeste.
Kirkens sorggrupper giver den efterladte mulighed for at bearbejde sin sorg og finde støtte og livsmod i den svære tid efter tabet.

Sorg- og Livsmodsgruppe for børn og unge

Hvis du har mistet en mor, far eller nærtstående, så er gruppen måske noget for dig.

Tilbuddet er gratis.
- Du skal være mellem 12 og 16 år.
- Du møder andre i lignende situation som dig hver 14. dag.
- Der vil være mellem 4 og 8 i gruppen
- løbende optagelse.

Gruppen mødes onsdage hver 14. dag i Fredenskirkens lokaler.
Formålet med at mødes er at skabe et fristed, der støtter og inspirerer.
Du vil opleve at du er ikke alene. Vi taler sammen om en række emner. Det kan f.eks. være at miste, savnet, døden og de ting, der opleves helt anderledes.
Vi vil også lytte til musik, synge, gå en tur, se filmklip, lytte til et eventyr eller tænde lys.
Hver gang er der en pause, hvor vi spiller eller hygger os, og der er også saft og kiks.

FolkekirkeSamvirket står bag oprettelsen af gruppen. De to frivillige sorggruppeledere har stor erfaring med at arbejde med sorg og børn:
Sognepræst Jacob Holm (mobil nr. 2122 1384)
Socialpædagog Juliana Voxtrup Petersen (mobil nr. 3114 4382)

Nærmere info fås ved henvendelse til sorggruppelederne eller:
Flemming Lindeløf Rasmussen sekretariatsleder FolkekirkeSamvirket i Århus Klostergade 37, 8000 Århus C.
Tlf 24 815 817 e-mail: folkekirkesamvirket@gmail.com

Forældreforeningen VI HAR MISTET ET BARN

Forældreforeningen VI HAR MISTET ET BARN starter en sorggruppe i Fredenskirken.

Vi mødes den første onsdag i måneden kl. 19-21. Vi har stadig plads til flere i gruppen.
Sorggruppen bliver ledet af kontaktpersonerne Knud Hansen og Helle Skjerk .
Er du/I interesseret i at høre mere og evt. være med i gruppen kontakt Helle Skjerk på tlf. 50 54 71 03.

Forældreforeningen VI HAR MISTET ET BARN er en landsdækkende forening, som blev oprettet i 1985 på initiativ af to forældrepar, der kort forinden selv havde mistet deres barn. Formålet med foreningen er bl.a. at formidle kontakt mellem forældre, der har mistet et barn uanset dødsårsag eller alder, at oprette sorggrupper rundt om i landet, samt støtte og vejlede forældre og pårørende.

Besøg evt. vores hjemmeside www.mistetbarn.dk